zondag 25 april 2010

Box it up!!


Hier is mijn bijdrage voor de wedstrijd van Double Dutch. Een erg leuk doosje om te maken en ik kon meteen mijn nieuwe stempels gebruiken!! Helaas had ik niet echt "piratenpapier" in huis dus heb ik met stempels van Maya Road zelf een leuk patroontje gestempeld. Ik heb het rechtstreeks op het papaier van het doosje gestempeld en meteen in de juiste kleur!

Hieronder zie een foto van de achterkant (het doosje heeft een doorkijkvenstertje zodat je kan zien dat er M&M's in zitten)en is ook goed te zien dat piraat Edwin vastzit aan het dekseltje!!

Een detailfoto van Edwin

vrijdag 23 april 2010

Cricut kaart



Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt met de Cricutcartridge "Life is a beach". Een lekker zomers kaartje!

zaterdag 17 april 2010

Verhuiskaartje


Voor dit verhuiskaartje heb ik weer het hippity hoppity papier gebruikt. Dit papier heeft leuke heldere kleuren waarin de kleuren van de copics (de stiften die ik heb) mooi in passen! Ik heb deze keer geen sketch gebruikt, maar gewoon wat neer gelegd en dit is het resultaat. Dadelijk aan de slag met de nieuwe lentekit...het zijn weer leuke stempels!

zondag 11 april 2010

Paasdoosje.



Vorige week heb ik dit Paasdoosje gemaakt. Ik had een doosje bij de Xenos gekocht en beplakt met Hippity hoppity papier en natuurlijk Tilda als paashaasje bovenop het doosje geplakt. De randen van het doosje heb ik met inkt bewerkt en tot slot twee lintjes om het doosje gestrikt. Natuurlijk nog chocolade-eitjes erin gedaan en klaar was het cadeautje! Leuk om te maken en het was redelijk snel klaar!