vrijdag 16 juli 2010

Dinomite!!


En hier is dan de andere Dinokaart!
Ik heb wit kaartpapier van 13,5 x26 cm dubbelgevouwen. Vervolgens heb ik de voorkant van de kaart weer terug naar voren gevouwen zodat je een soort harmonica effect krijgt (zie onderste twee foto's) Als de kaart klaar is, geeft dit een leuk 3d effect!
Van blauw cardstockpapier heb ik met Georges and Basics op de cricut een vierkant uitgesneden van 13,5x13,5 cm. Dit vierkant heb ik aan de binnenkant opgeplakt. Vervolgens heb ik uit scrappapier (Hippity hoppity) een rechthoek gesneden en deze op de voorkant geplakt. De randen heb ik beplakt met oranje en groen lint. Ik plak altijd smal dubbelzijdig tape op de achterkant van het lint, dit smalle tape past precies op zo'n lintje:-)! Aan de binnenkant is aan de linkerkant van het lintje op het blauwe cardstock genoeg ruimte om een persoonlijk stukje te schrijven.
Het andere dessinpapier heb ik met een mesje en liniaal op maat gesneden.
Daarna heb ik de dino, palmboom en tekst uitgesneden met de cricutcartridge Create a Critter, de randen be-inkt en op de juiste plek geplakt. Nog twee wiebeloogjes op de dinosaurus geplakt en klaar is de kaart!!

2 opmerkingen:

 1. Echt een super leuk kaartje!!

  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterende kaart sigrid
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!!

Liefs,
Sigrid.